Nautilus voor: Creativiteit en Kwaliteit in Schanskorven en Aqua-Flora® producten
Tel. +31(0)72 533 13 99

World Water Day 2018

 • Gepubliceerd op maandag 26 maart 2018
 • schanskorfmatrassen kudelstaart 5

  World Water Day 2018 

  Het is weer Wereld Water Dag!

  Een dag waarbij we stil staan bij wat water eigenlijk voor ons betekent. Wij zijn in dit land omringt door water met onze prachtige lang uitgestrekte kustlijnen en overvloed aan binnenlandse wateren. Nuchtere Hollanders als wij zijn, hebben we leren leven met water. We zijn een kei in het bouwen van dijken, een harde manier om water buiten te houden.

  Maar zeker (en júist) meer ruimte creëren voor water, Building with Nature, ofwel bouwen met de natuur. En vóór de natuur, want de natuur is immers van immens belang voor onze toekomst. Met prachtige projecten op grotere schaal, zoals ‘Ruimte voor de Rivier‘ en talloze kleinere initiatieven, zoals wij veel tegenkomen in onze business. Het stijgende aantal vragen naar onze Aqua-Flora® Floatlands, ook wel drijvende eilanden genoemd, bewijst dat maar weer eens.

  Klimaatverandering

  Water gerelateerde uitdagingen zien we over de hele wereld. Overstromingen, klimaatverandering en milieuvervuiling of nog specifieker watervervuiling zijn voor veel landen dagelijkse kost. Helaas zijn veel van deze getroffen landen niet vermogend. Zij kunnen niet vertrouwen op hun overheid of de diverse subsidieregelingen zoals wij dat hebben in Nederland. De cijfers liegen er niet om, er zullen dingen moeten veranderen. Maar om verandering te bewerkstelligen, zal niet alleen Overheid, Rijkswaterstaat of het Bedrijfsleven een bijdrage moeten leveren.

  Het is ontzettend belangrijk dat iedereen, overal, zijn steentje bijdraagt, ook jij!
  Om de toekomst voor onze kinderen te kunnen garanderen, want die toekomst, die is nu!

  Verantwoordelijkheid

  Dus pak die verantwoordelijkheid en laat het terugkomen in alle facetten van je bedrijfsvoering.
  Doe wat je doe, zo milieuvriendelijk mogelijk. Werp een kritische blik op jezelf, als bedrijf maar ook als persoon!

  Meer lezen over hoe wij met onze Aqua-Flora Floatlands een drijvende toekomst tegemoet gaan? Kijk hier eens. Onze Aqua-Flora producten leveren ook een positieve bijdrage aan het zuiveren van water, lees hier meer.

  Draag jij je steentje bij? Sta eens stil bij Water!