Nautilus voor: Creativiteit en Kwaliteit in Schanskorven en Aqua-Flora® producten
Tel. +31(0)72 533 13 99

The Floating Future: Life@Sea

 • Gepubliceerd op woensdag 07 maart 2018
 • Floating future 4

  The Floating Future! Het is 7 maart 2018 en we zijn uitgenodigd om het programma bij te wonen zoals hierboven genoemd.

  We beginnen de ochtend met koffie in het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen. Wat een schitterende locatie! Helaas wel met schanskorven die wij niet hebben gebouwd ;-).

  Reden van de samenkomst vandaag is, zoals de naam al doet vermoeden, meer te weten komen over hoe de toekomst eruit kan komen te zien met drijvende innovaties. De noodzaak van een drijvende toekomst wordt maar weer eens duidelijk door de keiharde cijfers die de directeur van MARIN, Bas Buchner ons laat zien in zijn kickoff.

  Technologie en kennis

  Van volledige woon community’s tot zeer vernuftige technische ontwikkelingen, want er komt nogal wat bij kijken!Wat vooral indruk maakte was een goede bekende van ons Koen Olthuis, CEO van Waterstudio.nl, wat kan hij leuk (beeldend!) vertellen. En zelfs een van onze gezamenlijke ideeën kwam even aan bod, Sea Trea®, vierde afbeelding onderaan deze pagina.

  De gastenlijst is indrukwekkend, overheid, onderzoeksinstituten, universiteiten, offshore, consultants, bedrijven, iedereen wordt ruimschoots vertegenwoordigd. Genoeg te leren en discussiëren!

  Voldoende kennis, voldoende innovatieve ideeën, bijna alle ingrediënten voor een succesvolle uitvoering.
  Wij staan in ieder geval klaar om de wereld te voorzien van nog meer Aqua-Flora® Floatlands!

  Drijvend is de toekomst “Building with Nature” !