Nautilus voor: Creativiteit en Kwaliteit in Schanskorven en Aqua-Flora® producten
Tel. +31(0)72 533 13 99

Historie

Nautilus levert al sinds 1995 de beste bio- en ecociviele oplossingen!

Wij bevinden ons in de eco-groene stedenbouwkundige en bio-civiele markt, waar wij ernaar streven met onze bedrijfsvoering, productontwikkeling en uitvoering zo duurzaam mogelijk te zijn. Dit doen wij al sinds wij onze eerste producten verkochten, zelfs toen duurzaamheid nog geen prioriteit had bij veel bedrijven. Dit maakte het zaken doen niet altijd gemakkelijk. En duurzaam ondernemen is helaas nog steeds niet overal de standaard. Maar wij bij Nautilus geloven in onze manier van werken en staan nog steeds sterk!

Ons core-product is schanskorven, welke niet meer zijn weg te denken uit het straatbeeld, bijvoorbeeld als (dam)wandbekleding, grondkering, geluidswal, of gevel. Het zorgt voor een stukje natuur in een stedelijk gebied of wordt juist helemaal opgenomen in de natuur door het natuurgetrouwe aanzicht van de schanskorven.

Verder bieden wij allerlei Aqua-Flora® materialen en erosiewerende producten aan. Deze worden veelal toegepast voor zogenaamde ‘Natuurvriendelijke oevers’. Te denken valt aan Aqua-Flora® matten geplaatst bij een flauwe oever of plasberm, wat bijna direct zorgt voor een groene bekleding en een perfect middel biedt tegen erosie. Of onze Aqua-Flora® rollen wanneer het gaat om een steile oever of langs een damwand.

Klein begonnen, maar groot gegroeid, met een klantenbestand dat over de gehele globe reikt!

Ons klantenbestand bestaat merendeels uit hoofdaannemers ( BAM, Heijmans, VolkerWessels, Dura Vermeer etc. etc.), gemeenten door heel Nederland en Rijkswaterstaat.

Wij opereren al jaren succesvol in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, maar ook buiten Europa bijvoorbeeld in Azië en Afrika, worden onze producten en diensten afgenomen.

Kijk hier voor onze projecten met schanskorven.
En hier voor voorbeelden met Aqua-Flora®.