Sneek – Windscreen McDonalds

Opgeleverd in:

Sneek – Windscreen McDonalds

Delivered in: 2018 Client: Cnossen Infra b.v. Location: Sneek Application: Detached
For the project ‘Windscreen McDonalds’ in Sneek, we were able to place these gabions for Cnossen Infra b.v.
This involved a detached construction.
Construction
Prior to the installation of this work, we prepared the design drawings. A total of 35m1 detached gabion was applied, with a diameter of 500×600 mm. The mesh panels used are made of ‘stainless steel 304’ with a mesh width of 50×100 mm. The uprights for the glass partition were already in place and we incorporated everything around it into the works, after which the glass walls were installed by a third party.
Filling
The filling consists of limestone boulders, gradation 80/120 mm. The filling was applied to the gabions mechanically, after which it was set manually on the vertical and horizontal face sides.